Πολιτικό-Πολιτιστικό Camping Νεολαίας ΑΡΑΣ 18-23/7

0
Μετά από μία έντονη περίοδο πολλαπλών εκλογικών αναμετρήσεων, που μεταβάλλουν ραγδαία το πολιτικό σκηνικό, η ριζοσπαστική αριστερά έχει πολλά να συζητήσει και να αποτιμήσει.

Έχει, επίσης, το καθήκον να χαράξει μια πολιτική κατεύθυνση για τους αγώνες της επόμενης ημέρας των εκλογών. Χρειάζεται να καταβληθεί κάθε προσπάθεια για την ανάταση των αγώνων των εργαζόμενων και της νεολαίας απέναντι στα ανοιχτά μέτωπα:
 την επίθεση αντιλαϊκών μέτρων και καταστολής που ετοιμάζεται και το νέο αντιδραστικό δικομματισμό, τους επικίνδυνους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς σε διεθνές επίπεδο.
Σε όλα αυτά ελπίζουμε να συμβάλουν οι συζητήσεις που θα γίνουν στο πλαίσιο του Πολιτικού – Πολιτιστικού Camping νεολαίας της Αριστερής Αντικαπιταλιστικής Συσπείρωσης (ΑΡΑΣ) που θα διεξαχθεί στις 18-23 Ιουλίου, στο Camping Filoxenia στον Αγιόκαμπο Λάρισας.
Συζητάμε και διοργανώνουμε πολιτιστικές δράσεις για επίκαιρα ζητήματα. Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του Camping παρακάτω:
  • Πέμπτη 18/7

           18.00: Προβολή ταινίας «Οι Παρτιζάνοι των Αθηνών»

  • Παρασκευή 19/7

           18.00: Εκδήλωση-Συζήτηση «Οι προκλήσεις του επόμενου διαστήματος για το φοιτητικό κίνημα και              τα καθήκοντα της φοιτητικής ριζοσπαστικής αριστεράς»

            23.00: Party

  • Σάββατο 20/7

           18.00: Εκδήλωση-Συζήτηση «Η πολιτική συγκυρία μετά τις βουλευτικές εκλογές και η στρατηγική                    της  ριζοσπαστικής αριστεράς»

           23.00: Ρεμπέτικο Γλέντι

  • Κυριακή 21/7

           18.00: Workshop «Αυτοδιοίκηση: Ο ρόλος της αριστεράς – Συγκρότηση αυτοδιοικητικών σχημάτων»

  • Δευτέρα 22/7

           18.00: Workshop «Βενεζουέλα-Ενημέρωση και αλληλεγγύη» – Προβολή ντοκυμαντέρ

Share.

Comments are closed.