Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η Συνδιάσκεψη της ΑΡ.Α.Σ.

0

 

afisasyndiaskepsiΟλοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εργασίες της Β’ Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης της ΑΡΑΣ η οποία διεξήχθη στις 14 και 15 Δεκεμβρίου. Τις εργασίες της Συνδιάσκεψης παρακολούθησαν και τις δύο μέρες εκατοντάδες σύντροφοι και συναγωνιστές. Δεκάδες ήταν οι παρεμβάσεις συντρόφων, με άξονες τα χαρακτηριστικά και την εξέλιξη της κρίσης στην Ελλάδα και διεθνώς, την εκτίμηση της πολιτικής συγκυρίας, την αριστερή στρατηγική και την αποτίμηση της δράσης της ΑΡΑΣ που έδωσαν στη συζήτηση ιδιαίτερα πλούσιο χαρακτήρα.  

Στη διαδικασία παρενέβησαν και χαιρέτισαν οι σ. Παντελής Βαϊνάς εκ μέρους της Κ.Σ.Ε της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και Τάσος Σταυρόπουλος εκ μέρους της Πρωτοβουλίας Μετωπικής Συμπόρευσης.  Λόγω περιορισμών χρόνου, οι υπόλοιπες οργανώσεις και μετωπικά σχήματα κλήθηκαν και παρενέβησαν με γραπτούς χαιρετισμούς.

Οι εργασίες της Συνδιάσκεψης ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Κυριακής 15-12, με την υπερψήφιση των ντοκουμέντων της Συνδιάσκεψης.  

α) με την ομόφωνη υπερψήφιση της Εισήγησης για το σύγχρονο καπιταλισμό, την κρίση και την αριστερή στρατηγική,

β) την ομόφωνη υπερψήφιση της Πολιτικής Απόφασης, όπως εμπλουτίστηκε με fotosyndiaskepsiπροτεινόμενες τροποποιήσεις κατά τη διάρκεια της διαδικασίας,

γ) με την υπερψήφιση σχεδόν ομόφωνα της εισήγησης για την αποτίμηση της δράσης της ΑΡΑΣ και τις προοπτικές της,

Μετά την ολοκλήρωση των ψηφοφοριών για τα ντοκουμέντα της Β’ Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης, εξελέγη το νέο Κεντρικό Συντονιστικό Όργανο της ΑΡΑΣ.

Η Β΄ Πανελλαδική Συνδιάσκεψη της ΑΡΑΣ αποτέλεσε όχι μόνο ένα σταθμό αλλά το σημείο έναρξης μίας νέας πορείας πολιτικής παρέμβασης και πολιτικής ανάπτυξης .

 

Share.

Leave A Reply